Darıca Belediyesi ve GTO işbirliği ile market açılıyor

İlçeler 05.03.2024 - 14:41, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:41
 

Darıca Belediyesi ve GTO işbirliği ile market açılıyor

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi ile Gebze Ticaret Odası iş birliğinde sürdürülen çalışmalar kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Sosyal Market için protokol imzalandı. Darıca Belediyesi ile Gebze Ticaret Odası (GTO) işbirliğinde Darıca’ya kazandırılan ve Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Darıca Hizmet Kompleksi’nin alt katı Sosyal Market’e dönüştürülüyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilecek proje ile ihtiyaç sahipleri, ücretsiz olarak sosyal marketten alışveriş yapabilecek.  İMZALAR ATILDI Sosyal yardımlaşma ve dayanışma için örnek olacak Sosyal Market projesi için Darıca Belediyesi ile GTO arasında protokol imzalandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve GTO Başkanı Abdurrahman Arslantaş’ın birlikte imzaladığı protokol sonrası çalışmaların tamamlanmasıyla kısa süre içinde Sosyal Market hizmete girecek. Gıda Kurtarma Derneği ve Fazla Gıda A.Ş’nin de destek vereceği sosyal sorumluluk projesi ile bağışçıların da katkısı ile ihtiyaç sahipleri marketten ücretsiz olarak faydalanabilecek. İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, imza protokolünün ardından yaptığı açıklamada GTO Başkanı Arslantaş’a teşekkür ederek ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olacaklarını belirtti ve şöyle konuştu: “Sosyal belediyecilik anlayışımızla ilçemizde dayanışma kültürünü güçlendirmek ve toplumsal kalkınmaya destek olmak istiyoruz. Temel belediyecilik görevlerimizin yanı sıra sosyal yardımlaşma konusunda da hizmet ve projeler üretiyoruz. Son olarak Gebze Ticaret Odası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği doğrultusunda ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Sosyal Marketi kentimize kazandıracağız. Projeye destek veren Gebze Ticaret Odası başta olmak üzere herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi ile Gebze Ticaret Odası iş birliğinde sürdürülen çalışmalar kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Sosyal Market için protokol imzalandı.

Darıca Belediyesi ile Gebze Ticaret Odası (GTO) işbirliğinde Darıca’ya kazandırılan ve Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Darıca Hizmet Kompleksi’nin alt katı Sosyal Market’e dönüştürülüyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilecek proje ile ihtiyaç sahipleri, ücretsiz olarak sosyal marketten alışveriş yapabilecek. 

İMZALAR ATILDI
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma için örnek olacak Sosyal Market projesi için Darıca Belediyesi ile GTO arasında protokol imzalandı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve GTO Başkanı Abdurrahman Arslantaş’ın birlikte imzaladığı protokol sonrası çalışmaların tamamlanmasıyla kısa süre içinde Sosyal Market hizmete girecek. Gıda Kurtarma Derneği ve Fazla Gıda A.Ş’nin de destek vereceği sosyal sorumluluk projesi ile bağışçıların da katkısı ile ihtiyaç sahipleri marketten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, imza protokolünün ardından yaptığı açıklamada GTO Başkanı Arslantaş’a teşekkür ederek ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olacaklarını belirtti ve şöyle konuştu: “Sosyal belediyecilik anlayışımızla ilçemizde dayanışma kültürünü güçlendirmek ve toplumsal kalkınmaya destek olmak istiyoruz. Temel belediyecilik görevlerimizin yanı sıra sosyal yardımlaşma konusunda da hizmet ve projeler üretiyoruz. Son olarak Gebze Ticaret Odası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği doğrultusunda ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Sosyal Marketi kentimize kazandıracağız. Projeye destek veren Gebze Ticaret Odası başta olmak üzere herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.