CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ AK PARTİYE DESTEK İÇİN BU AKŞAM DİLOVASI'NDA

Siyaset 21.03.2024 - 17:21, Güncelleme: 21.03.2024 - 17:35
 

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ AK PARTİYE DESTEK İÇİN BU AKŞAM DİLOVASI'NDA

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na destek için bugün Dilovası'na geliyor. Cevdet Yılmaz yarında Kocaeli Valiliğinin organizasyonu ile Kocaeli'de ki OSB Başkanları, Sanayici ve iş insanları ile düzenlenen bir toplantıya katılım sağlayacak..  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dilovası  Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi'nde bu akşam saat 22:00'da gerçekleşecek olan programda, Dilovası'nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi kanaat önderleriyle bir araya gelecek.  Ak Parti Kocaeli İl ve Dilovası ilçe Teşkilatının organize ettiği program kapsamında, kendisi de aslen Bingöllü olan Cevdet Yılmaz'ın Dilovası  Belediye  Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na  destek isteyeceği öğrenildi. Programa Dilovası'ında etkin bir nüfus oranına sahip olan Bingöllülerin önde gelen isimlerinden geniş bir katılım bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na destek için bugün Dilovası'na geliyor. Cevdet Yılmaz yarında Kocaeli Valiliğinin organizasyonu ile Kocaeli'de ki OSB Başkanları, Sanayici ve iş insanları ile düzenlenen bir toplantıya katılım sağlayacak.. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dilovası  Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi'nde bu akşam saat 22:00'da gerçekleşecek olan programda, Dilovası'nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi kanaat önderleriyle bir araya gelecek.  Ak Parti Kocaeli İl ve Dilovası ilçe Teşkilatının organize ettiği program kapsamında, kendisi de aslen Bingöllü olan Cevdet Yılmaz'ın Dilovası  Belediye  Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na  destek isteyeceği öğrenildi.

Programa Dilovası'ında etkin bir nüfus oranına sahip olan Bingöllülerin önde gelen isimlerinden geniş bir katılım bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.