CHP KOCAELİ DARICA ÇALIŞTAYINDA BULUŞTU

Dünya 07.01.2024 - 18:11, Güncelleme: 07.01.2024 - 18:11
 

CHP KOCAELİ DARICA ÇALIŞTAYINDA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
CHP Darıca İlçe Başkanlığının "İlçe Örgüt Çalıştayı" bugün Osmangazi mahallesi Yılmaz düğün salonunda gerçekleşti.. Yerel seçim sürecinin ve çalışmlarının değerlendirildiği "İlçe Örgüt Çalıştayı"na başta CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli  Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, CHP il başkan yardımcısı Baran Aydın, Darıca Belediye başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan, Darıca İlçe başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş,  ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve aday adayları olmak üzere çok sayıda partili katılım sağladı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Darıca İlçe Başkanlığının "İlçe Örgüt Çalıştayı" bugün Osmangazi mahallesi Yılmaz düğün salonunda gerçekleşti..

Yerel seçim sürecinin ve çalışmlarının değerlendirildiği "İlçe Örgüt Çalıştayı"na başta CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli  Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, CHP il başkan yardımcısı Baran Aydın, Darıca Belediye başkan adayı Av. Saide Arslan Çalışkan, Darıca İlçe başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş,  ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve aday adayları olmak üzere çok sayıda partili katılım sağladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.