CHP İZMİT İÇİN HEYECANLI GEBZE İÇİN BURUK GÜN

Siyaset 06.03.2024 - 18:59, Güncelleme: 06.03.2024 - 18:59
 

CHP İZMİT İÇİN HEYECANLI GEBZE İÇİN BURUK GÜN

KOCALEİ HABERİ - Cengiz Yucak
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü tarafından Belediye Başkan Adayları Tanıtım Etkinliği düzenleniyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımlarıyla CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye başkan adaylarının proje sunum ve aday tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.. 07.03.2024 Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezinde Saat 20.00'de gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına başta CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Atasaoy Bilgin ve İzmit Belediye başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere 10 ilçenin daha belediye başkan adayı katılım sağlarken, CHP Gebze'de Belediye Başkan adayı çıkarmadığı için Gebze'den heyecanlı ve yoğun bir katılım olmayacak.. CHP Gebze'nin siyasi tarihinde ilk defa belediye başkan adaysız kaldığı için Gebzeli sosyal demokratların CHP Gebze ilçe ve Kocaeli il örgütlerinin yanısıra Genel Merkeze ve Kocaeli milletvekillerine çok kızgın oldukları konuşuluyuor..
KOCALEİ HABERİ - Cengiz Yucak

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü tarafından Belediye Başkan Adayları Tanıtım Etkinliği düzenleniyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımlarıyla CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye başkan adaylarının proje sunum ve aday tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek..

07.03.2024 Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezinde Saat 20.00'de gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına başta CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Atasaoy Bilgin ve İzmit Belediye başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere 10 ilçenin daha belediye başkan adayı katılım sağlarken, CHP Gebze'de Belediye Başkan adayı çıkarmadığı için Gebze'den heyecanlı ve yoğun bir katılım olmayacak..

CHP Gebze'nin siyasi tarihinde ilk defa belediye başkan adaysız kaldığı için Gebzeli sosyal demokratların CHP Gebze ilçe ve Kocaeli il örgütlerinin yanısıra Genel Merkeze ve Kocaeli milletvekillerine çok kızgın oldukları konuşuluyuor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.