CHP GENEL MERKEZİNDE İKİNCİ KORONAVİRÜS VAKASI

09.09.2020 - 20:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP GENEL MERKEZİNDE İKİNCİ KORONAVİRÜS VAKASI

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik'in yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Maalesef yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığı şimdi bildirildi! Ben çok iyiyim ancak, az da olsa benimle temas etmiş kişileri uyarmak istedim! Lütfen dikkat edin ve test yaptırmayı ihmal etmeyin..." ​Bugün CHP Sözcüsü Faik Öztrak da Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik'in yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığı şimdi bildirildi! Ben çok iyiyim ancak, az da olsa benimle temas etmiş kişileri uyarmak istedim! Lütfen dikkat edin ve test yaptırmayı ihmal etmeyin..."

​Bugün CHP Sözcüsü Faik Öztrak da Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.