CHP GEBZE'DE TİP ADAYI ERKAN BAŞ'A MI DESTEK VERECEK?

Siyaset 16.02.2024 - 19:56, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:05
 

CHP GEBZE'DE TİP ADAYI ERKAN BAŞ'A MI DESTEK VERECEK?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze’den belediye başkan adayı oldu. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli’nin Gebze ilçesinden belediye başkan adayı oldu. Bu karar TİP sosyal medya sayfasından ”İşçilerin ilçesinde işçi partisi var” sözleri ile duyuruldu.  Öte yandan Kocaeli siyaset kulislerinde "CHP Genel Merkezi, Gebze'de TİP adayı Erkan Baş'a destek verecek" şeklinde söylentiler çıkması üzerine görüşlerine başvurduğumuz CHP gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan "Henüz bu konuda CHP Gebze İlçe Örgütümüze gelen bir bilgi yok. Genel Başkan yardımcılarımızı aradık, bize bu bilginin doğru olduğuna dair birf şey söylemediler" dedi..İşçilerin ilçesinde Türkiye’nin işçi partisi var!Gebze Belediye Başkan Adayımız, Genel Başkanımız Erkan Baş! pic.twitter.com/yGhD4evtRM— Türkiye İşçi Partisi (@tipgenelmerkez) February 16, 2024
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gebze’den belediye başkan adayı oldu.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli’nin Gebze ilçesinden belediye başkan adayı oldu. Bu karar TİP sosyal medya sayfasından ”İşçilerin ilçesinde işçi partisi var” sözleri ile duyuruldu. 

Öte yandan Kocaeli siyaset kulislerinde "CHP Genel Merkezi, Gebze'de TİP adayı Erkan Baş'a destek verecek" şeklinde söylentiler çıkması üzerine görüşlerine başvurduğumuz CHP gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan "Henüz bu konuda CHP Gebze İlçe Örgütümüze gelen bir bilgi yok. Genel Başkan yardımcılarımızı aradık, bize bu bilginin doğru olduğuna dair birf şey söylemediler" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.