CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SAİDE ARSLAN'A GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

Siyaset 16.12.2023 - 21:29, Güncelleme: 16.12.2023 - 21:29
 

CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SAİDE ARSLAN'A GEBZE'DEN DESTEK GİTTİ

KOCALEİ HABERİ
CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan Çalışkan doğup büyüdüğü ilçe Darıca'dan Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptıktan sonra sahaya inerek siyasi çalışmalarına başladı.. CHP Gebze'nin önemli isimlerinden birisi olan Gebze Belediyesi eski başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze İlçe Kadın kolları başkanı ve Belediye Meclis üyesi aday adayı Yaşa Erdoğan ile EYT-DER Gebze şübesi başkanı olan eşi Nuh erdoğan bugün hep birlikte Darıca'ya giderek, Erzurum Şenkaya Turnalılar Köyü Derneğini ziyarete giden Darıca Belediye Başkanı Aday Adayı Av.Saide Arslan'ın yanında oldular.. Kendisi de aslen Erzurum Şenkaya'lı olan Gebze Belediyesi eski başkanı Mehmet Emin Akın dernekte yaptığı konuşmada, Av. Saide Arslan'ın belediye başkanlığı yolunda destek olmalarını istedi..
KOCALEİ HABERİ

CHP Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan Çalışkan doğup büyüdüğü ilçe Darıca'dan Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptıktan sonra sahaya inerek siyasi çalışmalarına başladı..

CHP Gebze'nin önemli isimlerinden birisi olan Gebze Belediyesi eski başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze İlçe Kadın kolları başkanı ve Belediye Meclis üyesi aday adayı Yaşa Erdoğan ile EYT-DER Gebze şübesi başkanı olan eşi Nuh erdoğan bugün hep birlikte Darıca'ya giderek, Erzurum Şenkaya Turnalılar Köyü Derneğini ziyarete giden Darıca Belediye Başkanı Aday Adayı Av.Saide Arslan'ın yanında oldular..

Kendisi de aslen Erzurum Şenkaya'lı olan Gebze Belediyesi eski başkanı Mehmet Emin Akın dernekte yaptığı konuşmada, Av. Saide Arslan'ın belediye başkanlığı yolunda destek olmalarını istedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.