ÇAYIROVALI SANAYİCİ İKİ OKUL BİRDEN YAPTIRIYOR

İlçeler 09.11.2022 - 17:21, Güncelleme: 09.11.2022 - 17:30
 

ÇAYIROVALI SANAYİCİ İKİ OKUL BİRDEN YAPTIRIYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova'da kurulu bulunan Doğa Madencilik A.Ş'nin sahibi hayırsever iş insanı Nevzat İnan bu sen içinde hem memleketi Antalya Akseki Kepez'de hem de sanayicilik yaptığı Çayırova'da Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yaptırıyor.. Çayırova İlçe Milli Eğitim müdürü Azmi Tunç bugün Nevzat İnan'a  teşekkür plaketi takdiminde bulundu ve o anları sosyal medyadan "Çayırova İlçemize Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yaptıracak olan Değerli Hayırsever İşadamı Nevzat İnan beyefendiye, İlçemiz eğitim ailesi adına teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova'da kurulu bulunan Doğa Madencilik A.Ş'nin sahibi hayırsever iş insanı Nevzat İnan bu sen içinde hem memleketi Antalya Akseki Kepez'de hem de sanayicilik yaptığı Çayırova'da Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yaptırıyor..

Çayırova İlçe Milli Eğitim müdürü Azmi Tunç bugün Nevzat İnan'a  teşekkür plaketi takdiminde bulundu ve o anları sosyal medyadan "Çayırova İlçemize Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yaptıracak olan Değerli Hayırsever İşadamı Nevzat İnan beyefendiye, İlçemiz eğitim ailesi adına teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.