ÇAYIROVALI MÜDÜR DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖTÜRDÜ

İlçeler 15.10.2023 - 18:11, Güncelleme: 15.10.2023 - 18:11
 

ÇAYIROVALI MÜDÜR DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖTÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç deperm bölgesine yardım götürdü.. Azmi Tunç toplanan yardımlarla yola çıkma anını sosyal medyadan "Okullarımızdan deprem bölgesi ve köy okulları için toplanan Kırtasiye ve Giyim malzemelerini yerine ulaştırmak üzere yola çıkıyoruz. Tüm okullarımıza, özellikle malzemelerin tasnifini yapan Şekerpınar ilkokulu'muza teşekkürlerimizle." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç deperm bölgesine yardım götürdü..

Azmi Tunç toplanan yardımlarla yola çıkma anını sosyal medyadan "Okullarımızdan deprem bölgesi ve köy okulları için toplanan Kırtasiye ve Giyim malzemelerini yerine ulaştırmak üzere yola çıkıyoruz. Tüm okullarımıza, özellikle malzemelerin tasnifini yapan Şekerpınar ilkokulu'muza teşekkürlerimizle." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.