ÇAYIROVA'DA ORTAK ADAYA MI DESTEK VERECEKLER?

Siyaset 02.11.2023 - 04:36, Güncelleme: 02.11.2023 - 04:36
 

ÇAYIROVA'DA ORTAK ADAYA MI DESTEK VERECEKLER?

KOCAELİ HABERİ
2024 Yerel seçimlerine giderken Çayırova'da DEVA Partisi ile Gelecek Partisi arasındaki yakınlaşma dikkatlerden kaçmazken, siyaset kulislerinde ise "Her iki partide belirlenen ortak bir adaya destek verecekler" şeklinde yorumlar yapılıyor.. DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç dün parti teşkilatlarını ziyarete gelen Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ile 2024 yerel seçimleri üzerinde konuştular.. Çayırova'ya Deva sosyal medya sayfasından bu ziyaret "Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini bu akşam teşkilatımız da ağırladık. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde istişarelerde bulunduk. Gelecek Çayırova ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz..." sözleri ile paylaştı.
KOCAELİ HABERİ

2024 Yerel seçimlerine giderken Çayırova'da DEVA Partisi ile Gelecek Partisi arasındaki yakınlaşma dikkatlerden kaçmazken, siyaset kulislerinde ise "Her iki partide belirlenen ortak bir adaya destek verecekler" şeklinde yorumlar yapılıyor..

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç dün parti teşkilatlarını ziyarete gelen Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ile 2024 yerel seçimleri üzerinde konuştular..

Çayırova'ya Deva sosyal medya sayfasından bu ziyaret "Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini bu akşam teşkilatımız da ağırladık. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde istişarelerde bulunduk. Gelecek Çayırova ailesine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz..." sözleri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.