ÇAYIROVA'DA EV YANGINI

Güncel 15.07.2023 - 22:39, Güncelleme: 15.07.2023 - 22:39
 

ÇAYIROVA'DA EV YANGINI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova ilçesi Emek Mahallesi Bosna Caddesi üzerinde bir apartmanın dördüncü katında bir dairede çıkan yangın kısa sürede büyüyünce korklu anlar yaşattı. Yangın ihbarı üzerine olay mahalline gelen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından yangına kısa sürede müdahale edildi. Apartmanda mahsur kalan hane sakinleri  kurtarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova ilçesi Emek Mahallesi Bosna Caddesi üzerinde bir apartmanın dördüncü katında bir dairede çıkan yangın kısa sürede büyüyünce korklu anlar yaşattı.

Yangın ihbarı üzerine olay mahalline gelen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından yangına kısa sürede müdahale edildi. Apartmanda mahsur kalan hane sakinleri  kurtarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi..
Bir 4 kişi, ambulans ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.