ÇAYIROVA VE DİLOVASI GENEL MERKEZDEN PAYLAŞTI

Siyaset 20.12.2023 - 17:47, Güncelleme: 20.12.2023 - 17:47
 

ÇAYIROVA VE DİLOVASI GENEL MERKEZDEN PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimleri için AK Parti’de aday belirleme süreci devam ederken, Kocaeli’deki tüm belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanları Ankara’ya Ak Parti Genel Merkezine çağrıldı.. AK Parti Genel Merkezinin çağrısı üzerine Ankara'ya giden Gebze ve Darıca ilçe teşkilatları yolda otomobil içinde paylaşım yaparken Çayırova ve Dilovası ilçe teşkilatlarının ise Ankara'ya vardıktan sonra Genel Merkez önünden paylaşımı tercih etmiş olmları dikkatlerden kaçmadı.. Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi "İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede, Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Yavuz ile birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mahalli idareler seçimleri ile ilgili yapacağı istişare toplantısı için AK Parti Genel Merkezindeyiz." paylaşımında bulundu..Dilovası İlçe Başkanı  İlhan Yıldırım'da "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için #Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Ak ve Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Erdoğan ile, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile istişare toplantısında bir araya gelmek üzere Ankara'da Genel Merkezimizdeyiz." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimleri için AK Parti’de aday belirleme süreci devam ederken, Kocaeli’deki tüm belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanları Ankara’ya Ak Parti Genel Merkezine çağrıldı..

AK Parti Genel Merkezinin çağrısı üzerine Ankara'ya giden Gebze ve Darıca ilçe teşkilatları yolda otomobil içinde paylaşım yaparken Çayırova ve Dilovası ilçe teşkilatlarının ise Ankara'ya vardıktan sonra Genel Merkez önünden paylaşımı tercih etmiş olmları dikkatlerden kaçmadı..

Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi "İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede, Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez ve Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Yavuz ile birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mahalli idareler seçimleri ile ilgili yapacağı istişare toplantısı için AK Parti Genel Merkezindeyiz." paylaşımında bulundu..Dilovası İlçe Başkanı 

İlhan Yıldırım'da "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için #Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Ak ve Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Erdoğan ile, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile istişare toplantısında bir araya gelmek üzere Ankara'da Genel Merkezimizdeyiz." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.