ÇAYIROVA BELEDİYE MECLİSİNDEN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE ŞOK!

Siyaset 05.04.2023 - 11:42, Güncelleme: 05.04.2023 - 12:04
 

ÇAYIROVA BELEDİYE MECLİSİNDEN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE ŞOK!

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Meclisinin dünkü oturumunda Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin, Belediye Encümen üyeliği için önerdiği üç isimden, ikisine Çayırova Belediye Meclisinden yoğun tepki geldiği ve birsinin de seçilemediği dile egtirildi.. Bu durumu sosyal medyadan paylaşan CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi ve CHP Grup sözcüsü Halis Koç şu ifadelere yer verdi; "Meclis başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ’nin Encümen için önerdiği 3 isimden, 2 ‘sine meclisten yoğun tepki geldi, Mecliste İLKLER YAŞANARAK ÇİFTÇİ’DE KAALE ALINMADI..Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ DÜNKÜ MECLİSTEN İLK DARBEYİ YEDİ. ENCÜMEN İÇİN ÖNERDİĞİ 3 İSİMDEN YAPILAN GİZLİ OYLAMADA 1’ İ SEÇİLEMEDİ, 1’i KIL PAYI KURTARDI, SADECE 1 MECLİS ÜYESİ SORUNSUZ SEÇİLDİ; Meclise önerdiği 3 isimden AKP Meclis üyesi, aynı zamanda kadın Kolları başkanı Seyhan DÜNMEZ yapılan gizli oylamada yeterli çoğunluğu sağlayamadı, sadece muhalefetten değil, AKP Meclis üyelerinin 1/3 ten fazlasından da RED gördü ve seçilemedi. Yerine AKP Meclis üyesi Hasan AKAN seçildi. ÇİFTÇİ tarafından önerilen Başkan Yardımcısı Av.Sadettin ARIKBOĞA ise Seyhan DÜNMEZ’i aratmadı, gizli oylamada çokça çizik yedi, 3 oyla meclis üyesi Arzu ASLAN’ı geçerek kıl payı seçilebildi. AKP Meclis üyelerinin bir kısmı ise o isimlere tepkilerini meclise gelmeyerek gösterdi. Şayet meclise gelerek tepkilerini gizli oylamada gösterselerdi, Başkan Yardımcısı ARIKBOĞA’da , DÜNMEZ ile aynı kaderi paylaşarak, encümene giremeyecekti."
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Meclisinin dünkü oturumunda Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin, Belediye Encümen üyeliği için önerdiği üç isimden, ikisine Çayırova Belediye Meclisinden yoğun tepki geldiği ve birsinin de seçilemediği dile egtirildi..

Bu durumu sosyal medyadan paylaşan CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi ve CHP Grup sözcüsü Halis Koç şu ifadelere yer verdi;

"Meclis başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ’nin Encümen için önerdiği 3 isimden, 2 ‘sine meclisten yoğun tepki geldi, Mecliste İLKLER YAŞANARAK ÇİFTÇİ’DE KAALE ALINMADI..Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ DÜNKÜ MECLİSTEN İLK DARBEYİ YEDİ. ENCÜMEN İÇİN ÖNERDİĞİ 3 İSİMDEN YAPILAN GİZLİ OYLAMADA 1’ İ SEÇİLEMEDİ, 1’i KIL PAYI KURTARDI, SADECE 1 MECLİS ÜYESİ SORUNSUZ SEÇİLDİ;

Meclise önerdiği 3 isimden AKP Meclis üyesi, aynı zamanda kadın Kolları başkanı Seyhan DÜNMEZ yapılan gizli oylamada yeterli çoğunluğu sağlayamadı, sadece muhalefetten değil, AKP Meclis üyelerinin 1/3 ten fazlasından da RED gördü ve seçilemedi. Yerine AKP Meclis üyesi Hasan AKAN seçildi. ÇİFTÇİ tarafından önerilen Başkan Yardımcısı Av.Sadettin ARIKBOĞA ise Seyhan DÜNMEZ’i aratmadı, gizli oylamada çokça çizik yedi, 3 oyla meclis üyesi Arzu ASLAN’ı geçerek kıl payı seçilebildi.

AKP Meclis üyelerinin bir kısmı ise o isimlere tepkilerini meclise gelmeyerek gösterdi. Şayet meclise gelerek tepkilerini gizli oylamada gösterselerdi, Başkan Yardımcısı ARIKBOĞA’da , DÜNMEZ ile aynı kaderi paylaşarak, encümene giremeyecekti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.