BÜYÜKAKIN'A KOMŞULARINDAN TAM DESTEK

Siyaset 02.03.2024 - 01:44, Güncelleme: 02.03.2024 - 01:44
 

BÜYÜKAKIN'A KOMŞULARINDAN TAM DESTEK

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın dün akşam Vadi İzmit’te ikamet eden komşuları ile buluştu.. İkram edilen çiğ köfte, ayran ve kadayıf tatlısı eşliğinde omşuları ile birlikte keyifli bir akşma geçiren Tahir Büyükakın, komşularını yeni dönem için yapmayaı düşündüğü hizmet projelerini de anlattı, komuşlarının sorularını cevapladı ve o mutlu anlarını sosyal medyadan "Gündüz saha programlarını sürdürürken akşamları da evlere, hanelere, sitelere misafir oluyoruz. Bu akşam da Vadi İzmit’te ikamet eden komşularımızla buluştuk. Hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın dün akşam Vadi İzmit’te ikamet eden komşuları ile buluştu..

İkram edilen çiğ köfte, ayran ve kadayıf tatlısı eşliğinde omşuları ile birlikte keyifli bir akşma geçiren Tahir Büyükakın, komşularını yeni dönem için yapmayaı düşündüğü hizmet projelerini de anlattı, komuşlarının sorularını cevapladı ve o mutlu anlarını sosyal medyadan "Gündüz saha programlarını sürdürürken akşamları da evlere, hanelere, sitelere misafir oluyoruz. Bu akşam da Vadi İzmit’te ikamet eden komşularımızla buluştuk. Hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
Bir 8 kişi ve içecek görseli olabilir

Bir 12 kişi, içecek ve masa görseli olabilir

Bir 7 kişi, sakal ve takım elbise görseli olabilir

Bir 6 kişi, sakal ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.