BÜYÜKAKIN VE TALUS GEBZE BÖLGESİNE GELİYOR

Siyaset 17.01.2024 - 11:54, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:54
 

BÜYÜKAKIN VE TALUS GEBZE BÖLGESİNE GELİYOR

KOCALEİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte dün Ankara'ya gitmişlerdi bugün ise Gebze Bölgesine geliyorlar.. Ak Parti Genel Merkezininin çağrısı üzerine İlçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi için yapılması için istişare çerçevesinde gittikleri Ankara'dan gerekli görümelerde bulunduktan sonra geri Kocaeli'ye dönen Başkan Büyükakın ve Şahin Talus bugün Gebze bölgesine geliyorlar.. Başkan Büyükakın ve Talus bugün ilk olarak Dilovası'na gelerek Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarına bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra Gebze'ye geçecekler ve Gebze'de de Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarıı ziyaret edecekler.
KOCALEİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte dün Ankara'ya gitmişlerdi bugün ise Gebze Bölgesine geliyorlar..

Ak Parti Genel Merkezininin çağrısı üzerine İlçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi için yapılması için istişare çerçevesinde gittikleri Ankara'dan gerekli görümelerde bulunduktan sonra geri Kocaeli'ye dönen Başkan Büyükakın ve Şahin Talus bugün Gebze bölgesine geliyorlar..

Başkan Büyükakın ve Talus bugün ilk olarak Dilovası'na gelerek Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarına bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra Gebze'ye geçecekler ve Gebze'de de Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarıı ziyaret edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.