BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'YE TEKNİK DESTEK

Siyaset 19.12.2023 - 14:27, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:27
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'YE TEKNİK DESTEK

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri için karşısına ikisi çok iddialı olmak üzere kendi partisinden on üç belediye başkan aday adayı çıkan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye bugün Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesisinden ziyaretçiler geldi.. Bünyamin Çiftçi bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Saniye Karaman Öztaş hocalarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için karşısına ikisi çok iddialı olmak üzere kendi partisinden on üç belediye başkan aday adayı çıkan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye bugün Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesisinden ziyaretçiler geldi..

Bünyamin Çiftçi bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Saniye Karaman Öztaş hocalarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.