BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, ÖZHASEKİ İLE ARASINI DÜZELTTİ Mİ?

İlçeler 19.03.2022 - 13:41, Güncelleme: 19.03.2022 - 14:06
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, ÖZHASEKİ İLE ARASINI DÜZELTTİ Mİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
15 Mart 2022 tarihinde "ÇAYIROVA'DAN ÇIKAMAYACAĞINI ANLAYAN ÇİFTÇİ ANKARA'DAN AYRILMIYOR" manşeti ile yayınladığımız haberde şu ifadeler yer alıyordu; Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün Ankra'da yaptığı bir ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi MKYK Üyemiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Emine Zeybek ile ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu.. Bünyamin Çiftçi'nin bu paylaşımı Gebze Bölgesi ve Çayırova siyaset kulislerinde "2024 yerel seçimlerinde, Ak parti Çayırova İlçe Teşkilatından ve Ak Parti Çayırova tabanından tekrar Çayırova Belediye Başkan adayı olarak çıkamayacağını anlayan Bünyamin Çiftçi, şimdiden soluğu Ankara'da alarak Genel Merkezden aday olarak gösterilmeye çalışıyor" şeklinde algı ve yankı buldu.. ÖZHASEKİ ŞİKAYETLER ÜZERİNE Mİ ÇAĞIRMIŞ? Bu haberimizden sonra bizi arayan okurlarımızdan bazıları "Bünyamin Çiftçi, 2024 seçimlerinde adaylığını garanti altına almak için gitmedi. Tam tersine Mehmet Özhaseki'nin çağrısı üzerine gitti. Bünyamin Çiftçi'nin belediye başkanı olarak yönetim ve hizmet tarzını beğenmeyenlerden bazı isimler, Mehmet Özhaseki'ye ulaşarak eleştiri ve sitemlerini dile getirmişler. Bunun üzerine de Özhaseki de, hem Ak Parti Kocaeli milletvekili, hem Parti MKYK üyesi, hem de 31 Mart yerel seçimlerinde onu Belediye Başkan adayı olarak tavsiye eden kişi olduğu için Emine Zeybek'i arayarak birlikte gelmesini istemiş. O görüşmede de Özhaseki, Bünyamin Çiftçi'ye o eleştiri ve sitemnleri sıralamış" iddiasında bulundular.. Biz o görüşmede yanlarında olmadığımız için bu iddilara "doğrudur" diyemiyoruz, tıpkı "yalandır" da diyemediğimiz gibi..   BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, ÖZHASEKİ İLE ARASINI DÜZELTTİ Mİ? AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Ankara Kızılcahamam'da  'Yerel Yönetimler Kültür ve Sanat Kongresi" organize edildi.  Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla organize edilen bu toplantıya Çayırova Belediye Başkanı  Bünyamin Çiftçi'de, Ak Parti Kocaeli'nin diğer 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte katıldı.. Ve biz de merak ettik "Özhaseki'nin, Bünyamin Çiftçi'ye eleştiri ve sitemde bulunduğu doğru mu" ve "Doğru ise şimdiki bu programa katılımı, Özhaseki ile arasını düzelttiğine dair bir işaret sayılır mı" diye..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

15 Mart 2022 tarihinde "ÇAYIROVA'DAN ÇIKAMAYACAĞINI ANLAYAN ÇİFTÇİ ANKARA'DAN AYRILMIYOR" manşeti ile yayınladığımız haberde şu ifadeler yer alıyordu;

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün Ankra'da yaptığı bir ziyareti sosyal medyadan "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi MKYK Üyemiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Emine Zeybek ile ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Bünyamin Çiftçi'nin bu paylaşımı Gebze Bölgesi ve Çayırova siyaset kulislerinde "2024 yerel seçimlerinde, Ak parti Çayırova İlçe Teşkilatından ve Ak Parti Çayırova tabanından tekrar Çayırova Belediye Başkan adayı olarak çıkamayacağını anlayan Bünyamin Çiftçi, şimdiden soluğu Ankara'da alarak Genel Merkezden aday olarak gösterilmeye çalışıyor" şeklinde algı ve yankı buldu..

ÖZHASEKİ ŞİKAYETLER ÜZERİNE Mİ ÇAĞIRMIŞ?
Bu haberimizden sonra bizi arayan okurlarımızdan bazıları "Bünyamin Çiftçi, 2024 seçimlerinde adaylığını garanti altına almak için gitmedi. Tam tersine Mehmet Özhaseki'nin çağrısı üzerine gitti. Bünyamin Çiftçi'nin belediye başkanı olarak yönetim ve hizmet tarzını beğenmeyenlerden bazı isimler, Mehmet Özhaseki'ye ulaşarak eleştiri ve sitemlerini dile getirmişler. Bunun üzerine de Özhaseki de, hem Ak Parti Kocaeli milletvekili, hem Parti MKYK üyesi, hem de 31 Mart yerel seçimlerinde onu Belediye Başkan adayı olarak tavsiye eden kişi olduğu için Emine Zeybek'i arayarak birlikte gelmesini istemiş. O görüşmede de Özhaseki, Bünyamin Çiftçi'ye o eleştiri ve sitemnleri sıralamış" iddiasında bulundular..

Biz o görüşmede yanlarında olmadığımız için bu iddilara "doğrudur" diyemiyoruz, tıpkı "yalandır" da diyemediğimiz gibi..  

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, ÖZHASEKİ İLE ARASINI DÜZELTTİ Mİ?

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Ankara Kızılcahamam'da  'Yerel Yönetimler Kültür ve Sanat Kongresi" organize edildi.  Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla organize edilen bu toplantıya Çayırova Belediye Başkanı  Bünyamin Çiftçi'de, Ak Parti Kocaeli'nin diğer 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte katıldı..

Ve biz de merak ettik "Özhaseki'nin, Bünyamin Çiftçi'ye eleştiri ve sitemde bulunduğu doğru mu" ve "Doğru ise şimdiki bu programa katılımı, Özhaseki ile arasını düzelttiğine dair bir işaret sayılır mı" diye..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.