BÜNYAMİN ÇİFTÇİ GÜVENLİĞİ SAĞLADI

İlçeler 05.09.2022 - 03:33, Güncelleme: 05.09.2022 - 03:33
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ GÜVENLİĞİ SAĞLADI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi hafta sonu pikniğe giden Çayırovalıları mesire alanlarında bizzat ziyaret ederek, o alanları güvenliğinin Çayırova Beledişyesi Zabıta ekiplerince sağlandığını bildirdi.. Başkan Çiftçi o anları sosyal medyadan "Mesire alanlarımızda aileleriyle birlikte keyifli ve huzurlu vakit geçiren hemşehrilerimizin sofralarına konuk olduk, mutlu olduk. Vatandaşlarımızın güvenliği için mesire alanlarımızda geç saatlere kadar görev yapan #zabıta ekiplerimizin hizmeti hakkında halkımızı bilgilendirdik." sözleri ile duyurdu.. 
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi hafta sonu pikniğe giden Çayırovalıları mesire alanlarında bizzat ziyaret ederek, o alanları güvenliğinin Çayırova Beledişyesi Zabıta ekiplerince sağlandığını bildirdi..

Başkan Çiftçi o anları sosyal medyadan "Mesire alanlarımızda aileleriyle birlikte keyifli ve huzurlu vakit geçiren hemşehrilerimizin sofralarına konuk olduk, mutlu olduk. Vatandaşlarımızın güvenliği için mesire alanlarımızda geç saatlere kadar görev yapan #zabıta ekiplerimizin hizmeti hakkında halkımızı bilgilendirdik." sözleri ile duyurdu.. 
Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.