Binlerce TL fatura gelmesine neden oluyor: İşte en çok elektrik yakan ev aletleri

İlçeler 30.11.2023 - 20:35, Güncelleme: 30.11.2023 - 20:35
 

Binlerce TL fatura gelmesine neden oluyor: İşte en çok elektrik yakan ev aletleri

KOCALEİ HABERİ
Bu ev aletleri elektriği çok yakıp faturayı ikiye katlıyorlar. İşte en çok elektrik yakan ev aletleri... Evlerde elektrik tüketimi, son dönemde yapılan zamlarla birlikte vatandaşların dikkatini çeken önemli bir konu haline gelmiştir. Elektrik faturalarının yüksek gelmesi, kullanılan teknolojik ürünlerin enerji tüketimine olan merakı da beraberinde getirmiştir. Evlerde en çok elektrik yakan ev aletleri nelerdir? Kış mevisimi yaklaşırken vatandaşların akıllarında şişkin elektrik faturaları var. Ev aletlerinin kullanımı ise bu faturalara doğrudan etki edebiliyor. Peki, ev eşyalarından hangileri elektrik faturalarına daha çok yansıyor. Yurt'un haberine göre; İşte en çok yakan elektrikli ev aletleri.. Kış mevsimi yaklaşırken vatandaşların akıllarında şişkin elektrik faturaları var. Ev aletlerinin kullanımı ise bu faturalara doğrudan etki edebiliyor. Peki, ev eşyalarından hangileri elektrik faturalarına daha çok yansıyor. TELEVİZYON Haftalık Çalışma Süresi: 35 saat Aylık Tüketim: 14 kwh ÇAMAŞIR MAKİNESİ Haftalık Çalışma Süresi: 6 saat Aylık Tüketim: 19 kwh SU ISITICISI (KETTLE) Haftalık Çalışma Süresi: 4 saat Aylık Tüketim: 28 kwh BULAŞIK MAKİNESİ Haftalık Çalışma Süresi: 5 saat Aylık Tüketim: 10 kwh BUZDOLABI Haftalık Çalışma Süresi: 168 saat Aylık Tüketim: 30 kwh ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE Haftalık Çalışma Süresi: 2 saat Aylık Tüketim: 12 kwh ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ Haftalık Çalışma Süresi: 6 saat Aylık Tüketim: 24 kwh KAHVE MAKİNESİ Haftalık Çalışma Süresi: 1 saat Aylık Tüketim: 2 kwh ASPİRATÖR Haftalık Çalışma Süresi: 7 saat Aylık Tüketim: 10 kwh
KOCALEİ HABERİ

Bu ev aletleri elektriği çok yakıp faturayı ikiye katlıyorlar. İşte en çok elektrik yakan ev aletleri...

Evlerde elektrik tüketimi, son dönemde yapılan zamlarla birlikte vatandaşların dikkatini çeken önemli bir konu haline gelmiştir. Elektrik faturalarının yüksek gelmesi, kullanılan teknolojik ürünlerin enerji tüketimine olan merakı da beraberinde getirmiştir. Evlerde en çok elektrik yakan ev aletleri nelerdir?

Kış mevisimi yaklaşırken vatandaşların akıllarında şişkin elektrik faturaları var. Ev aletlerinin kullanımı ise bu faturalara doğrudan etki edebiliyor. Peki, ev eşyalarından hangileri elektrik faturalarına daha çok yansıyor.

Yurt'un haberine göre; İşte en çok yakan elektrikli ev aletleri.. Kış mevsimi yaklaşırken vatandaşların akıllarında şişkin elektrik faturaları var. Ev aletlerinin kullanımı ise bu faturalara doğrudan etki edebiliyor. Peki, ev eşyalarından hangileri elektrik faturalarına daha çok yansıyor.

TELEVİZYON
Haftalık Çalışma Süresi: 35 saat
Aylık Tüketim: 14 kwh

ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Haftalık Çalışma Süresi: 6 saat
Aylık Tüketim: 19 kwh

SU ISITICISI (KETTLE)
Haftalık Çalışma Süresi: 4 saat
Aylık Tüketim: 28 kwh

BULAŞIK MAKİNESİ
Haftalık Çalışma Süresi: 5 saat
Aylık Tüketim: 10 kwh

BUZDOLABI
Haftalık Çalışma Süresi: 168 saat
Aylık Tüketim: 30 kwh

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE
Haftalık Çalışma Süresi: 2 saat
Aylık Tüketim: 12 kwh

ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ
Haftalık Çalışma Süresi: 6 saat
Aylık Tüketim: 24 kwh

KAHVE MAKİNESİ
Haftalık Çalışma Süresi: 1 saat
Aylık Tüketim: 2 kwh

ASPİRATÖR
Haftalık Çalışma Süresi: 7 saat
Aylık Tüketim: 10 kwh

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.