BİNALİ YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Güncel 04.10.2022 - 23:55, Güncelleme: 04.10.2022 - 23:55
 

BİNALİ YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandığını duyurdu Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım, "Düzce programımız esnasında gelişen semptomlar sonucu yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Durumum iyi çok şükür. Doktorlarımızın tavsiyeleriyle tedavime evde devam ederek, bu süreci atlatacağım inşallah. Dua bekler, dua ederiz." ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandığını duyurdu

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım, "Düzce programımız esnasında gelişen semptomlar sonucu yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Durumum iyi çok şükür. Doktorlarımızın tavsiyeleriyle tedavime evde devam ederek, bu süreci atlatacağım inşallah. Dua bekler, dua ederiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.