GTO YÖNETİM TEŞKİLİ İÇİN TUZLA TOPLANTILARI BAŞLADI

İlçeler 04.10.2022 - 23:17, Güncelleme: 04.10.2022 - 23:17
 

GTO YÖNETİM TEŞKİLİ İÇİN TUZLA TOPLANTILARI BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK
Gebze Ticaret Odasının bugün gerçekleşen katılımın düşük olduğu tek başkan adaylı kongresinde, mevcut Başkan Nail Çiler, 42 Meslek Grubunda mor liste ile girdiği seçimlerin tamamını kazandı.  Nail Çiler bu sonuçtan sonra GTO önünde üyelere yaptığı teşekkür konuşmasına "Birlikten alınan güçle güvenle geleceğe sloganıyla çıktığımız bu yolda tekrardan yetki veren ve desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Hepinizden Allah razı olsun. Odamızda gerçekleştirilen seçimlerde 42 grupta 42 yapmamızı sağlayan, bizlere bu görevi layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederiz." diye başladı ve "Gebze ya Büyükşehirli il olacak ya da Büyükşehirli il olacak" sözleri ile tamamladı..  GTO YÖNETİM TEŞKİLİ İÇİN TUZLA TOPLANTILARI BAŞLADI 12 Ekim 2022 tarihinde yeni seçilen 94 Meclis üyesinin katılımı ile yapılacak Başkanlık ve yeni yönetim kurulu seçiminde, Nail Çiler'in ve sunacağı yeni yönetim listesinin kazanması bu sonuç ile kesinleşti..  GTO'nun şu anda 11 olan yönetim kurulu üye sayısının, Meslek Komite ve Meclis üyesi sayısının artması sebebi ile 14'e çıkması beklenirken,  yeni oluşacak olan yönetime girmek için ise yarış ve rakabet bu akşam itibari ile başladı.. Tıpkı siyasi partililerde olduğu gibi GTO mensuplarının da bu tür toplantılar için tercihi, Gebze'de göze batmamak veya aşikar olmamak için İstanbul Tuzla oluyor. Ve bize ulaşan son dakika bilgilerine göre bu akşam Tuzla'nın bir çok kafe ve restarurant mekanında Gebze Ticaret Odası yönetimi için kulis toplantıları yapıldı.. Gebze Ticaret Odasının bugün yapılan kongresinde oluşan GTO Meclisi yapısına göre ise üç ayrı gurup güçlenerek ön plana çıkmış durumda; -TÜKOSİAD Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk ve ekibi -Mevcut yönetim kurulu üyeleri Miktad Aydın, Yücel Yılmazel ve ekipleri -Mevcut yönetim kurulu üyesi Kayhan Özler, Sekan Özgenç ve ekipleri Ve bakalım yeni oluşacak olan GTO Yönetim Kurulunda, bu ekiplerden hangileri ne oranda etkili olabilecekler..  
KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK

Gebze Ticaret Odasının bugün gerçekleşen katılımın düşük olduğu tek başkan adaylı kongresinde, mevcut Başkan Nail Çiler, 42 Meslek Grubunda mor liste ile girdiği seçimlerin tamamını kazandı. 

Nail Çiler bu sonuçtan sonra GTO önünde üyelere yaptığı teşekkür konuşmasına "Birlikten alınan güçle güvenle geleceğe sloganıyla çıktığımız bu yolda tekrardan yetki veren ve desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Hepinizden Allah razı olsunOdamızda gerçekleştirilen seçimlerde 42 grupta 42 yapmamızı sağlayan, bizlere bu görevi layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederiz." diye başladı ve "Gebze ya Büyükşehirli il olacak ya da Büyükşehirli il olacak" sözleri ile tamamladı.. 

GTO YÖNETİM TEŞKİLİ İÇİN TUZLA TOPLANTILARI BAŞLADI

12 Ekim 2022 tarihinde yeni seçilen 94 Meclis üyesinin katılımı ile yapılacak Başkanlık ve yeni yönetim kurulu seçiminde, Nail Çiler'in ve sunacağı yeni yönetim listesinin kazanması bu sonuç ile kesinleşti.. 

GTO'nun şu anda 11 olan yönetim kurulu üye sayısının, Meslek Komite ve Meclis üyesi sayısının artması sebebi ile 14'e çıkması beklenirken,  yeni oluşacak olan yönetime girmek için ise yarış ve rakabet bu akşam itibari ile başladı..

Tıpkı siyasi partililerde olduğu gibi GTO mensuplarının da bu tür toplantılar için tercihi, Gebze'de göze batmamak veya aşikar olmamak için İstanbul Tuzla oluyor. Ve bize ulaşan son dakika bilgilerine göre bu akşam Tuzla'nın bir çok kafe ve restarurant mekanında Gebze Ticaret Odası yönetimi için kulis toplantıları yapıldı..

Gebze Ticaret Odasının bugün yapılan kongresinde oluşan GTO Meclisi yapısına göre ise üç ayrı gurup güçlenerek ön plana çıkmış durumda;

-TÜKOSİAD Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk ve ekibi
-Mevcut yönetim kurulu üyeleri Miktad Aydın, Yücel Yılmazel ve ekipleri
-Mevcut yönetim kurulu üyesi Kayhan Özler, Sekan Özgenç ve ekipleri

Ve bakalım yeni oluşacak olan GTO Yönetim Kurulunda, bu ekiplerden hangileri ne oranda etkili olabilecekler..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.