BEYLİKBAĞLILAR DERNEĞİ KURULDU

İlçeler 22.02.2024 - 15:02, Güncelleme: 22.02.2024 - 15:02
 

BEYLİKBAĞLILAR DERNEĞİ KURULDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin nüfus olarak en büyük mahallerinden birisi olan Beylikbağı mahallesi sakinleri, "Beylikbağlılar Derneği"nin kurdular.. Beylikbağlılar Derneği yönetim kurulu başkanı Barış Şerifoğlu, derneklerinin kuruluşunu şu ifadelerle açıkladı; "Beylikbağının ismini taşıyan ilk ve tek derneği Beylikbağlılar Derneği'nin kurulumu gercekleştirildi. Yönetimi, Kadın Kolları, Gençliik Kolları, Mahalle Başkanları, Mali Disiplin Kurulları ile faaliyete geçiyoruz. Yönetim kurulu başkanı olarak, duymayanları duyar hale, görmeyenleri görür hale, Beylikbağını kamplara bölmeye kalanlara karşı birleştirmeye, Poliklinikleri olan, metrosuna kavusmuş, liselerine kavusturulmuş, akademik binalar kurulana kadar, yeniden karakolu kurulana kadar, gençlerimizin sosyal hayat donatılarona ulastırılıncaya kadar, özürlü evlatlarımızın hak ettikleri değeri gördürene kadar, yasana bilir bir kent haline getirtilene kadar, Beylikbağı için taşın altına yönetim kurulu üyelerimle yola çıktık. Beylikbağını çok seviyoruz. Onun için varız var olacağız.... Kamu oyuna Saygılarımla" 
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin nüfus olarak en büyük mahallerinden birisi olan Beylikbağı mahallesi sakinleri, "Beylikbağlılar Derneği"nin kurdular..

Beylikbağlılar Derneği yönetim kurulu başkanı Barış Şerifoğlu, derneklerinin kuruluşunu şu ifadelerle açıkladı;

"Beylikbağının ismini taşıyan ilk ve tek derneği Beylikbağlılar Derneği'nin kurulumu gercekleştirildi. Yönetimi, Kadın Kolları, Gençliik Kolları, Mahalle Başkanları, Mali Disiplin Kurulları ile faaliyete geçiyoruz.

Yönetim kurulu başkanı olarak, duymayanları duyar hale, görmeyenleri görür hale, Beylikbağını kamplara bölmeye kalanlara karşı birleştirmeye, Poliklinikleri olan, metrosuna kavusmuş, liselerine kavusturulmuş, akademik binalar kurulana kadar, yeniden karakolu kurulana kadar, gençlerimizin sosyal hayat donatılarona ulastırılıncaya kadar, özürlü evlatlarımızın hak ettikleri değeri gördürene kadar, yasana bilir bir kent haline getirtilene kadar, Beylikbağı için taşın altına yönetim kurulu üyelerimle yola çıktık. Beylikbağını çok seviyoruz. Onun için varız var olacağız.... Kamu oyuna Saygılarımla" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.