BENİM KÖYÜMDE TARIM VE HAYVANCILIK DEVAM EDİYOR (video)

29.08.2020 - 10:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BENİM KÖYÜMDE TARIM VE HAYVANCILIK DEVAM EDİYOR (video)

KH/CENGİZYUCAK "Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık öldü" diyenlere en güzel cevap Ardahan'ın Çıldır ilçesi Kenardere köyünden yani benim köyümden geldi.. KENARDERE'DE TARIM VE HAYVANCILIK DEVAM EDİYOR Osmanlı'nın Rus sınırındaki Sancağı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Serhad ili Ardahan'ın Gürcistan ile komşu ilçesi Çıldır'ın sınır köyü Kenarder'de yüzyıllardan beri devam eden Tarım ve Hayvancılık, genç muhtarımız Evren Aksu'nun gayretiyle ve günün teknolojik araçlarıyla gelişerek devam ediyor.. İşte Kenardere köyünden Emirhan Yucak ile Aydın Lök ve Murat Lök'ün kamerasından o anlar..

KH/CENGİZYUCAK "Türkiye'de Tarım ve Hayvancılık öldü" diyenlere en güzel cevap Ardahan'ın Çıldır ilçesi Kenardere köyünden yani benim köyümden geldi..

KENARDERE'DE TARIM VE HAYVANCILIK DEVAM EDİYOR

Osmanlı'nın Rus sınırındaki Sancağı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Serhad ili Ardahan'ın Gürcistan ile komşu ilçesi Çıldır'ın sınır köyü Kenarder'de yüzyıllardan beri devam eden Tarım ve Hayvancılık, genç muhtarımız Evren Aksu'nun gayretiyle ve günün teknolojik araçlarıyla gelişerek devam ediyor.. İşte Kenardere köyünden Emirhan Yucak ile Aydın Lök ve Murat Lök'ün kamerasından o anlar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.