BAŞKAN HÜRRİYET ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ; ÇİFTÇİLİK Mİ YAPACAK?

Siyaset 19.07.2023 - 23:34, Güncelleme: 19.07.2023 - 23:34
 

BAŞKAN HÜRRİYET ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ; ÇİFTÇİLİK Mİ YAPACAK?

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladıktan sonra sosyal medya sayfasındaki profil fotoğrafını, tarlada yulaf toplarken çektirdiği bir fotoğraf karesi ile değiştirdi.. 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili adaylık tartışmaları şimdiden başladı. Yerel seçim süreci öncesi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Hürriyet, İzmit Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağını söyledi. Çağdaş Kocaeli Gazetesi’ne açıklama yapan Hürriyet'in Büyükşehir adaylığı için ise bir şey söylememesi dikkat çekti. Hürriyet, “Süreç hala işliyor süreci görmek lazım. Kongreler devam ediyor genel siyasetin süreci farklı. Buna ilişkin bir beyanatta bulunmayacağım. İzmit’te netim. İzmit’e aday olmayacağım ama siyaseti de bırakmıyorum. İzmit’te yapmam gereken her şeyi yaptım. Yeni gelecek belediye başkanına güzel bir altyapı hazırladım. Hatta belediye başkanı seçilmemin üzerinden iki ay geçtikten sonra aday olmayacağımı söyledim. Bana herkes kızmıştı böyle söyleyince” diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladıktan sonra sosyal medya sayfasındaki profil fotoğrafını, tarlada yulaf toplarken çektirdiği bir fotoğraf karesi ile değiştirdi..

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili adaylık tartışmaları şimdiden başladı. Yerel seçim süreci öncesi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Hürriyet, İzmit Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağını söyledi.

Çağdaş Kocaeli Gazetesi’ne açıklama yapan Hürriyet'in Büyükşehir adaylığı için ise bir şey söylememesi dikkat çekti. Hürriyet, “Süreç hala işliyor süreci görmek lazım. Kongreler devam ediyor genel siyasetin süreci farklı. Buna ilişkin bir beyanatta bulunmayacağım. İzmit’te netim. İzmit’e aday olmayacağım ama siyaseti de bırakmıyorum. İzmit’te yapmam gereken her şeyi yaptım. Yeni gelecek belediye başkanına güzel bir altyapı hazırladım. Hatta belediye başkanı seçilmemin üzerinden iki ay geçtikten sonra aday olmayacağımı söyledim. Bana herkes kızmıştı böyle söyleyince” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.