BAŞKAN BÜYÜKGÖZ OKUL ARKADAŞLARINA BALIK ISMARLADI

İlçeler 01.02.2023 - 23:54, Güncelleme: 01.02.2023 - 23:54
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ OKUL ARKADAŞLARINA BALIK ISMARLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinden okul arkadaşlarını bu akşam Gebze'de akşam yemeğinde ağırladı.. Okul arkadaşlarına Gebze Eskihisarda yeni hizmete soktuğu Gebze Belediyesi Yeşil Vadi Güzide Balık Restaurant tesislerinde ağırlayan Başkan Büyükgöz yemek sonrasında arkadaşları ile birlikte tesisin simgesi haline gelen ışıklı kalp önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.. Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Mevsimler değişir, yıllar geçer; dostluk baki kalır. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden sınıf arkadaşlarımla...Eskihisar" notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinden okul arkadaşlarını bu akşam Gebze'de akşam yemeğinde ağırladı..

Okul arkadaşlarına Gebze Eskihisarda yeni hizmete soktuğu Gebze Belediyesi Yeşil Vadi Güzide Balık Restaurant tesislerinde ağırlayan Başkan Büyükgöz yemek sonrasında arkadaşları ile birlikte tesisin simgesi haline gelen ışıklı kalp önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirdi..

Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Mevsimler değişir, yıllar geçer; dostluk baki kalır. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden sınıf arkadaşlarımla...Eskihisar" notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.