BAKAN YERLİKAYA ONLARA ÖYLE BİR DARBE İNDİRDİ Kİ!

Dünya 17.02.2024 - 15:06, Güncelleme: 17.02.2024 - 15:06
 

BAKAN YERLİKAYA ONLARA ÖYLE BİR DARBE İNDİRDİ Kİ!

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'd auyuşturucusatıcılarına yönelik yapılan operasyonda 461 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 1633 şüphelinin yakalandığını sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu; “İstanbul’da ‘Sokak Satıcısı (Torbacı)’ olarak tabir edilen uyuşturucu ya da uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik 5 gündür devam eden ‘Narkogüç-50’ Operasyonunda; 461 kilogram uyuşturucu madde ve 1 Milyon 936 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bin 663 şüpheli sokak satıcısı yakalandı ve işlem yapıldı. Bu şahıslardan 167’si tutuklandı.”
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'd auyuşturucusatıcılarına yönelik yapılan operasyonda 461 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 1633 şüphelinin yakalandığını sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu;

İstanbul’da Sokak Satıcısı (Torbacı)’ olarak tabir edilen uyuşturucu ya da uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik 5 gündür devam eden ‘Narkogüç-50’ Operasyonunda; 461 kilogram uyuşturucu madde ve 1 Milyon 936 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bin 663 şüpheli sokak satıcısı yakalandı ve işlem yapıldı. Bu şahıslardan 167’si tutuklandı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.