BAKAN SOYLU: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Siyaset 21.03.2022 - 00:09, Güncelleme: 21.03.2022 - 00:09
 

BAKAN SOYLU: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Adana'daki olaylara ilişkin Valiliğin soruşturma başlattığını bildirdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'daki olaylara ilişkin Twitter'da yaptığı açıklamada "Yıllardır her hafta yasa dışı gösteri yapan 'Kuytulcu'lar, tüm uyarılara rağmen bugün Adana’da nevruz ile eş zamanlı yasa dışı gösteri yapmışlardır. Kuytulcuların uzun zamandır tüm tahrik, hakaret ve istismarlarına güvenlik güçlerimiz hep sabırla orantıyla mukabele etmişlerdir" değerlendirmesinde bulundu. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Soylu, "Ancak bugün, tüm tahrik, hakaret ve istismara rağmen orantısız güç uygulamak, bizim yöntemimiz olmamalı idi. Adana Valiliğimizce, gerekli soruşturma başlatılmıştır" diye yazdı.
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Adana'daki olaylara ilişkin Valiliğin soruşturma başlattığını bildirdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'daki olaylara ilişkin Twitter'da yaptığı açıklamada "Yıllardır her hafta yasa dışı gösteri yapan 'Kuytulcu'lar, tüm uyarılara rağmen bugün Adana’da nevruz ile eş zamanlı yasa dışı gösteri yapmışlardır. Kuytulcuların uzun zamandır tüm tahrik, hakaret ve istismarlarına güvenlik güçlerimiz hep sabırla orantıyla mukabele etmişlerdir" değerlendirmesinde bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Soylu, "Ancak bugün, tüm tahrik, hakaret ve istismara rağmen orantısız güç uygulamak, bizim yöntemimiz olmamalı idi. Adana Valiliğimizce, gerekli soruşturma başlatılmıştır" diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.