AYKUT IŞIK'IN CENAZE DEFİN SAATİ BELLİ OLDU

Yaşam 20.04.2024 - 15:10, Güncelleme: 20.04.2024 - 15:10
 

AYKUT IŞIK'IN CENAZE DEFİN SAATİ BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli gazeteci Yılmaz Işık'ın oğlu Aykut Işık (37) yaşamını yitirdi. Kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet hastanesinde yaşamını yitiren Aykut Işık'ın cenazesi 21 Nisan 2024 Pazar günü Gebze Güzeller mahallesi Yeni Camide öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Gebze Pelitli mahallesi mezarlığında defnedilecektir..  Kocaeli haberi gazetesi olarak Aykut Işık'a Allahtan rahmet,acılı arkadaşımız Yılmaz Işık ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli gazeteci Yılmaz Işık'ın oğlu Aykut Işık (37) yaşamını yitirdi.

Kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet hastanesinde yaşamını yitiren Aykut Işık'ın cenazesi 21 Nisan 2024 Pazar günü Gebze Güzeller mahallesi Yeni Camide öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Gebze Pelitli mahallesi mezarlığında defnedilecektir.. 

Kocaeli haberi gazetesi olarak Aykut Işık'a Allahtan rahmet,acılı arkadaşımız Yılmaz Işık ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.