Ali Korkmaz’dan KOÜ Rektörü Cantürk’e ziyaret

Dünya 13.12.2023 - 18:28, Güncelleme: 13.12.2023 - 18:30
 

Ali Korkmaz’dan KOÜ Rektörü Cantürk’e ziyaret

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı ve Bilgi Köprüsü ile Kocaeli BİLNET Okulları kurucusu Ali Korkmaz, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti.. Kocaeli’de eğitim konusunda başarıları ile bilinen Bilgi Köprüsü ve Kocaeli BİLNET Okulları kurucusu Ali Korkmaz, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü rektörlük binasında ziyaret etti. Korkmaz, KOÜ Rektörü Cantürk ile eğitim konusunda bilgi alışverişi yaptı. Cantürk, Korkmaz’ın yaptığı ziyaret için teşekkür etti. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı ve Bilgi Köprüsü ile Kocaeli BİLNET Okulları kurucusu Ali Korkmaz, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti..

Kocaeli’de eğitim konusunda başarıları ile bilinen Bilgi Köprüsü ve Kocaeli BİLNET Okulları kurucusu Ali Korkmaz, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü rektörlük binasında ziyaret etti. Korkmaz, KOÜ Rektörü Cantürk ile eğitim konusunda bilgi alışverişi yaptı. Cantürk, Korkmaz’ın yaptığı ziyaret için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.