AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI CEYLAN İKİ ACIYI BİRDEN YAŞADI!

Yaşam 13.12.2023 - 17:49, Güncelleme: 13.12.2023 - 17:49
 

AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI CEYLAN İKİ ACIYI BİRDEN YAŞADI!

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Ceylan bugün hem hamcasının oğlu Cemalettin Ceylan'ı halasının oğlu Teyyar Bayrak'ı kaybetti.. Mehmet Ceyhan bir günde iki kuzenini kaybetmenin aıcsını yaşarken bu acı kayıplarını sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. Halamın oğlu Teyyar BAYRAK yakalanmış olduğu amansız rahatsızlık nedeniyle bu gün vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun. Cenazesi yarın 14.12.2023 Perşembe günü Gümüşhane Kürtün Yukarı Uluköy Mahalle Camiinde öğle namazı sonrası kılınacak Cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedilecektir." "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. Amcaoğlu Hakkı Ceylan abimizin oğlu Cemalettin Ceylan yeğenimiz Giresun'da kalp krizi geçirmiştir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun inşallah. Cenazeleri yarın öğle namazından sonra Y.Uluköy Mah. Kürtün Gümüşhane'de defnedilecektir. (14.12.2023 Perşembe günü)" Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Cemalettin Ceylan ve Teyyar Bayrak'a Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz..   
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Ceylan bugün hem hamcasının oğlu Cemalettin Ceylan'ı halasının oğlu Teyyar Bayrak'ı kaybetti..

Mehmet Ceyhan bir günde iki kuzenini kaybetmenin aıcsını yaşarken bu acı kayıplarını sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.
Halamın oğlu Teyyar BAYRAK yakalanmış olduğu amansız rahatsızlık nedeniyle bu gün vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun. Cenazesi yarın 14.12.2023 Perşembe günü Gümüşhane Kürtün Yukarı Uluköy Mahalle Camiinde öğle namazı sonrası kılınacak Cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedilecektir."

"İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.
Amcaoğlu Hakkı Ceylan abimizin oğlu Cemalettin Ceylan yeğenimiz Giresun'da kalp krizi geçirmiştir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun inşallah. Cenazeleri yarın öğle namazından sonra Y.Uluköy Mah. Kürtün Gümüşhane'de defnedilecektir. (14.12.2023 Perşembe günü)"

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Cemalettin Ceylan ve Teyyar Bayrak'a Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.