AKŞENER YİNE CHP'YE YÜKLENDİ: ''BİZİ ENGELLEYEN BEŞTEPE DEĞİL SARAÇHANE!''

Siyaset 31.01.2024 - 11:00, Güncelleme: 31.01.2024 - 11:00
 

AKŞENER YİNE CHP'YE YÜKLENDİ: ''BİZİ ENGELLEYEN BEŞTEPE DEĞİL SARAÇHANE!''

KOCAELİ HABERİ
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçim için hazırlanan afişlerin billboardlara asılmasının engellendiğini söyledi. Akşener, "Bu kez bizi (billboardlarımızı) engelleyen Beştepe değil, Saraçhane" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle: "Ana muhalefet partisi de meğer bizden çok rahatsızmış. Milletimiz için çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki billboardssuz seçim çalışması yapalım. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane!Saray sansürüne de, Belediye sansürüne de mecbur değilsin. ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ! Sayın Kılıçdaroğlu'nun yönetimindeyken CHP, bize 1 kuruş yardım yapmış mı? Bunun cevabını vermek zorundasınız.
KOCAELİ HABERİ

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçim için hazırlanan afişlerin billboardlara asılmasının engellendiğini söyledi. Akşener, "Bu kez bizi (billboardlarımızı) engelleyen Beştepe değil, Saraçhane" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Ana muhalefet partisi de meğer bizden çok rahatsızmış. Milletimiz için çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki billboardssuz seçim çalışması yapalım. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane!Saray sansürüne de, Belediye sansürüne de mecbur değilsin.

ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ!

Sayın Kılıçdaroğlu'nun yönetimindeyken CHP, bize 1 kuruş yardım yapmış mı? Bunun cevabını vermek zorundasınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.