Akaryakıta gece yarısı dev zam geldi

Güncel 24.01.2024 - 10:21, Güncelleme: 24.01.2024 - 10:21
 

Akaryakıta gece yarısı dev zam geldi

KOCALEİ HABERİ
Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanması sonrası benzin ve motorin fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 1.46 TL zam geldi. Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren zam geldi. Geçen hafta da hafta LPG'ye ve Motorine zam gelmişken bir zam daha geldi. Benzinin litre fiyatına 1 lira 46 kuruşluk dev zam sonrası litre fiyatı İstanbul'da 38.34 TL'ye Ankara'da 38.97 TL'ye ve İzmir'de 39.20 TL'ye çıktı. MOTORİNE DE YENİ BİR ZAM GELİYOR MU? Motorin grubundaysa yakın zamanda herhangi bir fiyat değişikliği beklenmediği ifade edildi. Sektör kaynakları Kızıldeniz'de yaşanan krizin fiyatları etkilemeye devam edeceği uyarısında bulundu.
KOCALEİ HABERİ

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanması sonrası benzin ve motorin fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 1.46 TL zam geldi.

Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren zam geldi. Geçen hafta da hafta LPG'ye ve Motorine zam gelmişken bir zam daha geldi. Benzinin litre fiyatına 1 lira 46 kuruşluk dev zam sonrası litre fiyatı İstanbul'da 38.34 TL'ye Ankara'da 38.97 TL'ye ve İzmir'de 39.20 TL'ye çıktı.

MOTORİNE DE YENİ BİR ZAM GELİYOR MU?

Motorin grubundaysa yakın zamanda herhangi bir fiyat değişikliği beklenmediği ifade edildi. Sektör kaynakları Kızıldeniz'de yaşanan krizin fiyatları etkilemeye devam edeceği uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.