Ak Parti’de istakozun ardından Rolex kazası

Siyaset 19.04.2024 - 10:03, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:17
 

Ak Parti’de istakozun ardından Rolex kazası

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekip paylaştı. Kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince sildi. Bayram tatilinde Monako’da ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve kolunda 585 bin liralık Rolex saat olan Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ardından, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da yarım milyonluk Rolex saati ortaya çıktı. Istakozun ardından Rolex kazası... AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelen vatandaşlarla birlikte selfie çekip "Biz bu milletin ta kendisiyiz" mesajıyla paylaştı. Yenişehirlioğlu, kolundaki 562 bin liralık Rolex saatin görüldüğünü takipçilerden gelen eleştiri mesajları sonrası fark edince paylaşımı sildi. Ak Parti’li Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, “Rolex Submariner Date’’ ve “Rolex GMT-Master’’ adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor.  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekip paylaştı. Kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince sildi.

Bayram tatilinde Monako’da ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve kolunda 585 bin liralık Rolex saat olan Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ardından, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da yarım milyonluk Rolex saati ortaya çıktı.

Istakozun ardından Rolex kazası...
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelen vatandaşlarla birlikte selfie çekip "Biz bu milletin ta kendisiyiz" mesajıyla paylaştı. Yenişehirlioğlu, kolundaki 562 bin liralık Rolex saatin görüldüğünü takipçilerden gelen eleştiri mesajları sonrası fark edince paylaşımı sildi.

Ak Parti’li Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, “Rolex Submariner Date’’ ve “Rolex GMT-Master’’ adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.