AK PARTİ GEBZE'YE DİLOVASI'NDAN CEMİL YAMAN DÜŞTÜ

Siyaset 10.04.2024 - 12:52, Güncelleme: 10.04.2024 - 12:52
 

AK PARTİ GEBZE'YE DİLOVASI'NDAN CEMİL YAMAN DÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolaysıyla düzenlediği Bayramlaşma Prpgramı kapsamında Dilovali milletvekili Cemil Yaman'ı, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatındali bayramlaşma törenine katılım için görevlendirdi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebze'de ki parti bayramlaşmasına katılan Cemil Yaman o anları sosyal medyadan "AK Parti Gebze İlçe Teşkilatımızın kıymetli mensupları ve Gebzeli hemşehrilerimiz ile bayramlaşma mutluluğunu yaşadık. Rabb'im birlikteliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolaysıyla düzenlediği Bayramlaşma Prpgramı kapsamında Dilovali milletvekili Cemil Yaman'ı, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatındali bayramlaşma törenine katılım için görevlendirdi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebze'de ki parti bayramlaşmasına katılan Cemil Yaman o anları sosyal medyadan "AK Parti Gebze İlçe Teşkilatımızın kıymetli mensupları ve Gebzeli hemşehrilerimiz ile bayramlaşma mutluluğunu yaşadık. Rabb'im birlikteliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.