Adrenalin tutkunları Gebze Driftfest’te ikinci kez buluştu

İlçeler 24.03.2024 - 22:13, Güncelleme: 24.03.2024 - 22:13
 

Adrenalin tutkunları Gebze Driftfest’te ikinci kez buluştu

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl gerçekleşen "Gebze Driftfest" isimli etkinliğin bu yıl ikincisi düzenlendi. Gebze Driftfest’e katılan profesyonel sporcuların heyecan ve adrenalin dolu drift şovları adeta nefesleri kesti.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ev sahipliğinde düzenlenen Gebze Driftfest’e AK Parti Gebze İlçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, protokol ve Gebzeliler katıldı. Gençlerin ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Diriftfest, birçok ünlü sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Festivalde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, konuşmasında “Bugün burada drift sevdalılarının, hayranlarının olduğunu görüyoruz. Sizlerde görüyorsunuz büyük bir seyirci kalabalığı var. Burada gençler ağırlıklı. Şu anlama geliyor; gençlerin bazı arayışları var. Biz de bu arayışlara cevap vermek adına bugün bu festivali düzenledik. Festivalimize katılan tüm sporseverleri kutluyoruz. Gebze’de daha önce olduğu gibi ilkleri yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.. Gerekli tedbirlerin alındığı trafiğe kapalı alanda gerçekleştirilen Gebze Driftfest’e katılan profesyonel sporcuların sergilediği ‘drift’ gösterilerini, alanı dolduran Gebzeliler ilgiyle izledi. Gebze Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen Gebze Driftfest’e ayrıca, belediyenin sosyal medya hesaplarını aktif olarak takip eden vatandaşlardan kurayla belirlenenler, gösteri yapan araçlarda ‘drift’ heyecanı yaşadı."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl gerçekleşen "Gebze Driftfest" isimli etkinliğin bu yıl ikincisi düzenlendi. Gebze Driftfest’e katılan profesyonel sporcuların heyecan ve adrenalin dolu drift şovları adeta nefesleri kesti..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ev sahipliğinde düzenlenen Gebze Driftfest’e AK Parti Gebze İlçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, protokol ve Gebzeliler katıldı.

Gençlerin ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Diriftfest, birçok ünlü sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Festivalde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, konuşmasında “Bugün burada drift sevdalılarının, hayranlarının olduğunu görüyoruz. Sizlerde görüyorsunuz büyük bir seyirci kalabalığı var. Burada gençler ağırlıklı. Şu anlama geliyor; gençlerin bazı arayışları var. Biz de bu arayışlara cevap vermek adına bugün bu festivali düzenledik. Festivalimize katılan tüm sporseverleri kutluyoruz. Gebze’de daha önce olduğu gibi ilkleri yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi..

Gerekli tedbirlerin alındığı trafiğe kapalı alanda gerçekleştirilen Gebze Driftfest’e katılan profesyonel sporcuların sergilediği ‘drift’ gösterilerini, alanı dolduran Gebzeliler ilgiyle izledi. Gebze Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen Gebze Driftfest’e ayrıca, belediyenin sosyal medya hesaplarını aktif olarak takip eden vatandaşlardan kurayla belirlenenler, gösteri yapan araçlarda ‘drift’ heyecanı yaşadı."
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Organizasyona Katılan Tüm Pilotlarimıza Başarılar Dilerim.' görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.