DİLOVASI'NDA SEÇİMİN KADERİNİ ETKİLEYECEK OLAN ZİYARET

Siyaset 24.03.2024 - 21:04, Güncelleme: 24.03.2024 - 21:04
 

DİLOVASI'NDA SEÇİMİN KADERİNİ ETKİLEYECEK OLAN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli'nin Ağrılı milletvekili Cemil Yaman bugün Ak Parti Dilovası'nın Ağrılı Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu ile birlikte Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonunu ziyaret ederek, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ağrılılardan oy desteği istedi.. Cemil Yaman, Dilovası'ndaki seçimin kaderini etkileyecek olan bu ziyareti sosyal medyadan "Dilovası Belediye Başkan Adayımız Ramazan Ömeroğlu, İl Yöneticimiz H. İbrahim Arslan ve Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu'muzu ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ötürü Federasyon Başkanımız Ömer Yıldırım, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanımız Şerif Bozkurt, Eleşkirtliler Dernek Başkanımız Mahmut Kocabay, Çayırova Ağrılılar Dernek Başkanımız Vezir Yıldız ve kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. " sözleri ile duyurdu..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli'nin Ağrılı milletvekili Cemil Yaman bugün Ak Parti Dilovası'nın Ağrılı Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu ile birlikte Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonunu ziyaret ederek, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Ağrılılardan oy desteği istedi..

Cemil Yaman, Dilovası'ndaki seçimin kaderini etkileyecek olan bu ziyareti sosyal medyadan "Dilovası Belediye Başkan Adayımız Ramazan Ömeroğlu, İl Yöneticimiz H. İbrahim Arslan ve Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu'muzu ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ötürü Federasyon Başkanımız Ömer Yıldırım, Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanımız Şerif Bozkurt, Eleşkirtliler Dernek Başkanımız Mahmut Kocabay, Çayırova Ağrılılar Dernek Başkanımız Vezir Yıldız ve kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. " sözleri ile duyurdu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.