AK PARTİ KOCAELİ'DE SAÇLARI AĞARTANLAR

Siyaset 21.04.2024 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2024 - 11:15
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE SAÇLARI AĞARTANLAR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin Refah partisi kökenli siyasetçilerinden Nevzat Gülmen ve Celal Çelikbilek ile ülkücü kökenli Mehmet Yetiş, 2001 yılında yeni kurulan Ak Partide buluştular.. Ak Parti Gebze kurucuları arasında yer alan bu üçlüden, Nevzat Gülmen ilçe yönetim kurulu üyeliğinin yanısıra Ak Parti Kocaeli İl Genel Meclis Başkanlığı ve en son olarak da Ak Parti gebze İlçe Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.. Celal Çelik'de ilçe yönetim kurulu üyeliği ve Gebze Belediye Meclis üyeliği görevlerinden sonra 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Mehmet Yetiş ise hep Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeliği düzeyinde politikasını sürdürdü. Şuan için siyaseten mola ya da dinlenme modunda olan bu üç "eskimeyen dost" dün bir araya geldiler ve bol bol sohbet ettiler. Celal Çelikbilek'de o anları sosyal medyadan "Aklaşmış dostlarla bugün Ak geçmiş ve geleceğimizi konuştuk." sözleri ile paylaştı.. Celal Çelikbilek'in "aklaşmış saçlar" vurgusu dikkatimizi çekince ve de çeyrek yüzyılına doğru ilerleyen Ak Parti yönetim kademelerinde saçlarını ağartanların sayısının yüz binleri çoktan aştığını düşününce bize de "AK PARTİ GEBZE'DE SAÇLARI AĞARTANLAR" manşeti atmak düştü..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin Refah partisi kökenli siyasetçilerinden Nevzat Gülmen ve Celal Çelikbilek ile ülkücü kökenli Mehmet Yetiş, 2001 yılında yeni kurulan Ak Partide buluştular..

Ak Parti Gebze kurucuları arasında yer alan bu üçlüden, Nevzat Gülmen ilçe yönetim kurulu üyeliğinin yanısıra Ak Parti Kocaeli İl Genel Meclis Başkanlığı ve en son olarak da Ak Parti gebze İlçe Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu..

Celal Çelik'de ilçe yönetim kurulu üyeliği ve Gebze Belediye Meclis üyeliği görevlerinden sonra 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Mehmet Yetiş ise hep Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeliği düzeyinde politikasını sürdürdü.

Şuan için siyaseten mola ya da dinlenme modunda olan bu üç "eskimeyen dost" dün bir araya geldiler ve bol bol sohbet ettiler. Celal Çelikbilek'de o anları sosyal medyadan "Aklaşmış dostlarla bugün Ak geçmiş ve geleceğimizi konuştuk." sözleri ile paylaştı..

Celal Çelikbilek'in "aklaşmış saçlar" vurgusu dikkatimizi çekince ve de çeyrek yüzyılına doğru ilerleyen Ak Parti yönetim kademelerinde saçlarını ağartanların sayısının yüz binleri çoktan aştığını düşününce bize de "AK PARTİ GEBZE'DE SAÇLARI AĞARTANLAR" manşeti atmak düştü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.