Saffet Sancaklı MHP Kocaeli ile buluşmaya geliyor

Siyaset 03.05.2024 - 21:26, Güncelleme: 03.05.2024 - 21:37
 

Saffet Sancaklı MHP Kocaeli ile buluşmaya geliyor

KOCAELİ HABERİ
Milliyetçi Hareket Partisi'ne yeniden dönen Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yarın Kocaeli'ye gelerek MHP il ve ilçe teşkilatları ile yeniden kucaklaşarak birlikte çalışmanın statrtını verecek.. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli'de MHP'ye ilçe belediye başkan adaylığı verilmesi türündeki söylemi nedeni ile önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "istifa etsin" sözlerine MHP'den istifa eden ve akabinde yine Bahçeli'nin  “Kaptan Yuvana Dönsün” talimatı ve daveti üzerine partisine geri dönüş yapan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullanmıştı. Saffet Sancaklı, yarın saat 15:00’da Kocaeli'ye gelerek MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş ile birlikte teşkilat mensupları ile buluşacak.
KOCAELİ HABERİ

Milliyetçi Hareket Partisi'ne yeniden dönen Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yarın Kocaeli'ye gelerek MHP il ve ilçe teşkilatları ile yeniden kucaklaşarak birlikte çalışmanın statrtını verecek..

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli'de MHP'ye ilçe belediye başkan adaylığı verilmesi türündeki söylemi nedeni ile önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "istifa etsin" sözlerine MHP'den istifa eden ve akabinde yine Bahçeli'nin  “Kaptan Yuvana Dönsün” talimatı ve daveti üzerine partisine geri dönüş yapan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullanmıştı.

Saffet Sancaklı, yarın saat 15:00’da Kocaeli'ye gelerek MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş ile birlikte teşkilat mensupları ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.