GEBZELİLER FATİH SULTAN MEHMET'İ ANDI

Güncel 03.05.2024 - 15:49, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:35
 

GEBZELİLER FATİH SULTAN MEHMET'İ ANDI

KOCAELİ HABERİ
Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet, ölümünün 543. yıldönümünde vefat ettiği Gebze Hünkar çayırında gerçekleştirilen anma programı ile anıldı. Gebze Hünkar çayırında düzenlenen anma programına başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze ilçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu olmak üzere çok sayıda Gebzeli vatandaş ve öğrenciler katılım sağladılar.. Fatih Sultan Mehmet 3 Mayıs 1481 yılında Memlukler üzerine sefere çıktığı bir sırada bugün Gebze tarafında bulunan Tekfur Sarayı civarında hayatını kaybetti. Öldüğünde daha 51 yaşındaydı.
KOCAELİ HABERİ

Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet, ölümünün 543. yıldönümünde vefat ettiği Gebze Hünkar çayırında gerçekleştirilen anma programı ile anıldı.

Gebze Hünkar çayırında düzenlenen anma programına başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze ilçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu olmak üzere çok sayıda Gebzeli vatandaş ve öğrenciler katılım sağladılar..

Fatih Sultan Mehmet 3 Mayıs 1481 yılında Memlukler üzerine sefere çıktığı bir sırada bugün Gebze tarafında bulunan Tekfur Sarayı civarında hayatını kaybetti. Öldüğünde daha 51 yaşındaydı.
Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.