GEBZE'DE FECİ KAZA! Yaralılar var

Dünya 01.05.2024 - 20:38, Güncelleme: 02.05.2024 - 04:33
 

GEBZE'DE FECİ KAZA! Yaralılar var

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacıhalil mahallesi Ataürk caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Atatürk caddesine arayoldan çıkan kamyonetin seyir halindeki motorsiklet ile çarpışması sonucunda yola savrulan motorsiklet kullanıcısı ile birlikte dört kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine kaza mahalline gelen trafik polis ekibi duruöu kontrol altına alırken, yaralılar ise 112 Ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.    
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacıhalil mahallesi Ataürk caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Atatürk caddesine arayoldan çıkan kamyonetin seyir halindeki motorsiklet ile çarpışması sonucunda yola savrulan motorsiklet kullanıcısı ile birlikte dört kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine kaza mahalline gelen trafik polis ekibi duruöu kontrol altına alırken, yaralılar ise 112 Ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.