TÜRKİYE GENELİNDE PEŞPEŞE ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Dünya 02.08.2021 - 10:43, Güncelleme: 02.08.2021 - 10:43
 

TÜRKİYE GENELİNDE PEŞPEŞE ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Çok yerde elektrik kesintileri yaşanıyor..
Türkiye genelinde peş peşe elektrik kesintileri Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Kesinti yaşanan şehirler arasında İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa da var. Kocaeli Dilovası Belediye Baaşkanı Hamza Şayir'de "Türkiye genelinde gün içerisinde iki (2) saatlik bir elektrik kesintisi olacağının bilgisini aldık. Vatandaşlarımızın bu konuda hazırlıklı olmasını rica ederiz." duyursunda bulundu..
Çok yerde elektrik kesintileri yaşanıyor..

Türkiye genelinde peş peşe elektrik kesintileri Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Kesinti yaşanan şehirler arasında İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa da var.

Kocaeli Dilovası Belediye Baaşkanı Hamza Şayir'de "Türkiye genelinde gün içerisinde iki (2) saatlik bir elektrik kesintisi olacağının bilgisini aldık. Vatandaşlarımızın bu konuda hazırlıklı olmasını rica ederiz." duyursunda bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.