TÜBİTAK ÖĞRENCİ YARIŞMASINDA TÜRKİYE FİNALLERİ

Dünya 10.06.2023 - 09:24, Güncelleme: 10.06.2023 - 09:24
 

TÜBİTAK ÖĞRENCİ YARIŞMASINDA TÜRKİYE FİNALLERİ

KOCAELİ HABERİ
TÜBİTAK 17. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ VE 54. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMALARI TÜRKİYE FİNALLERİ TÜBİTAK 17. Ortaokul Öğrencileri ve 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları Finali Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlendi.. Final Sergisi 5-7 Haziran 2023 tarihleri arasında ve ödül töreni ise 9 Haziran 2023 tarihinde yapıldı.. Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü yaayınladığı mesajda "Final yarışmalarına davet edilerek ödül alan öğrencilerimize, emeği geçen danışman öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

TÜBİTAK 17. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ VE 54. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMALARI TÜRKİYE FİNALLERİ

TÜBİTAK 17. Ortaokul Öğrencileri ve 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları Finali Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlendi..

Final Sergisi 5-7 Haziran 2023 tarihleri arasında ve ödül töreni ise 9 Haziran 2023 tarihinde yapıldı..

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü yaayınladığı mesajda "Final yarışmalarına davet edilerek ödül alan öğrencilerimize, emeği geçen danışman öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.