Trump'tan Flaş S-400 açıklaması

26.07.2019 - 23:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Trump'tan Flaş S-400 açıklaması

ABD Başkanı Trump: Rusya'dan füze sistemi aldığı için Türkiye'yi suçlamıyorum ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 almasıyla ilgili olarak, "Rusya'dan füze sistemi aldığı için Türkiye'yi suçlamıyorum" dedi. Beyaz Saray'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Trump, CAATSA olarak bilinen yasa gereği Türkiye'ye yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı konusunda herhangi bir bilgi vermedi. NTV

ABD Başkanı Trump: Rusya'dan füze sistemi aldığı için Türkiye'yi suçlamıyorum
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 almasıyla ilgili olarak, "Rusya'dan füze sistemi aldığı için Türkiye'yi suçlamıyorum" dedi.
Beyaz Saray'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Trump, CAATSA olarak bilinen yasa gereği Türkiye'ye yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı konusunda herhangi bir bilgi vermedi.
NTV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.