ŞEVKİ DEMİRCİ YOL ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADI

Siyaset 23.03.2024 - 06:52, Güncelleme: 23.03.2024 - 06:52
 

ŞEVKİ DEMİRCİ YOL ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimleri için Çayırova'nın en iddialı ismi olan İYİ Parti Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci çok yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını yürütürken, birlikte çalıştığı ekip arkadşlarının önemli günlerini de unutmuyor.. Siyasetteki yol arkadaşı Emre Şahin'in doğum günü için dün akşam pasta kestiren Şevki Demirci o keyifli anları sosyal medyadan "Muhteşem bir motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünkü değerlendirme toplantımızda, yol arkadaşımız Emre Şahin kardeşimize sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptık.Kendisine hayırlı, mutlu bir ömür dilerim." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimleri için Çayırova'nın en iddialı ismi olan İYİ Parti Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci çok yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını yürütürken, birlikte çalıştığı ekip arkadşlarının önemli günlerini de unutmuyor..

Siyasetteki yol arkadaşı Emre Şahin'in doğum günü için dün akşam pasta kestiren Şevki Demirci o keyifli anları sosyal medyadan "Muhteşem bir motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünkü değerlendirme toplantımızda, yol arkadaşımız Emre Şahin kardeşimize sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptık.Kendisine hayırlı, mutlu bir ömür dilerim." ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.