Şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldı

Magazin - Cemiyet 23.07.2023 - 06:44, Güncelleme: 23.07.2023 - 06:44
 

Şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldı

KOCAELİ HABERİ
Şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldı. Derici, rahatsızlığı üzerine Düzce’nin Akçakoca ilçesindeki konserini iptal etti. Düzce’deki Finduk Festivali’nde sahne alması beklenen şarkıcı İrem Derici, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sahnesini iptal etti. Ani bir rahatsızlık geçirdiği öğrenilen İrem Derici, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile görüşerek üzüntülerini belirtti. Hem Yanmaz’dan hem de Akçakocalılardan özür dilediğini belirten Derici, en kısa zamanda başka bir konserde vatandaşlar ile buluşmak istediğini de dile getirdi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İrem Derici ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
KOCAELİ HABERİ

Şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldı. Derici, rahatsızlığı üzerine Düzce’nin Akçakoca ilçesindeki konserini iptal etti.

Düzce’deki Finduk Festivali’nde sahne alması beklenen şarkıcı İrem Derici, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sahnesini iptal etti. Ani bir rahatsızlık geçirdiği öğrenilen İrem Derici, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile görüşerek üzüntülerini belirtti.

Hem Yanmaz’dan hem de Akçakocalılardan özür dilediğini belirten Derici, en kısa zamanda başka bir konserde vatandaşlar ile buluşmak istediğini de dile getirdi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İrem Derici ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.