SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Güncel 19.01.2024 - 18:06, Güncelleme: 19.01.2024 - 18:06
 

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Bölgemizde Beklenen Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 20.01.2024 Cumartesi günü bölgemizde beklenen yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak İstanbul, Tekirdağ , Yalova ve Kocaeli'nde kuvvetli (21-50 kg/m2) yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak olarak başlayacak yağışların zamanla havanın soğuması ile birlikte kuvvetli karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Meydana gelebilecek Ani Sel - Su Baskını - Ulaşımda Aksamalar - Buzlanma - Don Olayı gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Bölgemizde Beklenen Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

20.01.2024 Cumartesi günü bölgemizde beklenen yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak İstanbul, Tekirdağ , Yalova ve Kocaeli'nde kuvvetli (21-50 kg/m2) yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak olarak başlayacak yağışların zamanla havanın soğuması ile birlikte kuvvetli karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Meydana gelebilecek Ani Sel - Su Baskını - Ulaşımda Aksamalar - Buzlanma - Don Olayı gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.