RECEP KAYA İLE RAİF ÖZTÜRK TAMAM MI YOKSA DEVAM MI?

Siyaset 17.04.2024 - 11:09, Güncelleme: 17.04.2024 - 11:28
 

RECEP KAYA İLE RAİF ÖZTÜRK TAMAM MI YOKSA DEVAM MI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze siyasetinin önemli siyasi isimleri arasında yer alan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile İlçe Başkan vekili Raif Öztürk arasındaki siyasi yol arkadaşlığının geçmişi ta 1990'lı yıllara dayanıyor.. Refah Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Teşkilatında birlikrte aktif siyaset adım atan bu ikilli Gençlik Kollarından sonra sırasıyla Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetiminde ve akabinde Numan Kurtulmuş'un genel başkanlığında kurulan HAS Parti ilçe yönetiminde de bulunduktan sonra yine birlikte Ak Partiye geçtiler.. Bu süreçlerin hepsinde Recep Kaya başkan olarak görev alırken, Raif Öztürk'te arkadaşını hiç yalnız bırakmayarak hep başkan yardımcılıkları görevini üstlendi. Ekim 2020 kongresinde Recep Kaya, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı seçilirken Raif Öztürk'de onun yönetiminde yer alarak İlçe Başakn veilliği görevini üstlendi.. Ve gelindi 2024'e.. 2024'ün son aylarında Ak Parti Gebze İlçe kongresi gerçekleştirilecek. Kulislerde konuşulanlara göre Recep Kaya yeni döneminde en iddialı ismi ve büyük bir olasılıkla ilçe başkanı olarak yoluna devam edece.. Ak Parti Gebze için merak edilen ise Raif Öztürk'ün, ilçe başkan vekili olarak yine Recep Kaya'nın yanında mı yer alacağı yoksa Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyelğine mi talip olacağı sorusunun cevabı..   Bakalım bu 34 yıllık bu örnek siyaset arkadaşlığı, önümüzdeki süreçte hangi evreye geçecek.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze siyasetinin önemli siyasi isimleri arasında yer alan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile İlçe Başkan vekili Raif Öztürk arasındaki siyasi yol arkadaşlığının geçmişi ta 1990'lı yıllara dayanıyor..

Refah Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Teşkilatında birlikrte aktif siyaset adım atan bu ikilli Gençlik Kollarından sonra sırasıyla Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetiminde ve akabinde Numan Kurtulmuş'un genel başkanlığında kurulan HAS Parti ilçe yönetiminde de bulunduktan sonra yine birlikte Ak Partiye geçtiler..

Bu süreçlerin hepsinde Recep Kaya başkan olarak görev alırken, Raif Öztürk'te arkadaşını hiç yalnız bırakmayarak hep başkan yardımcılıkları görevini üstlendi. Ekim 2020 kongresinde Recep Kaya, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı seçilirken Raif Öztürk'de onun yönetiminde yer alarak İlçe Başakn veilliği görevini üstlendi..

Ve gelindi 2024'e..

2024'ün son aylarında Ak Parti Gebze İlçe kongresi gerçekleştirilecek. Kulislerde konuşulanlara göre Recep Kaya yeni döneminde en iddialı ismi ve büyük bir olasılıkla ilçe başkanı olarak yoluna devam edece..

Ak Parti Gebze için merak edilen ise Raif Öztürk'ün, ilçe başkan vekili olarak yine Recep Kaya'nın yanında mı yer alacağı yoksa Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyelğine mi talip olacağı sorusunun cevabı..  

Bakalım bu 34 yıllık bu örnek siyaset arkadaşlığı, önümüzdeki süreçte hangi evreye geçecek.. 
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Gebzeli
(17.04.2024 12:36 - #1233)
Yerel secimlerde Q.7 den 6 dusuren recep kaya aryik veda turuna baslamali yerine Raif izturk yakisir hayielisi olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.