NUMAN KURTULMUŞ MARDİN'E UÇTU

Siyaset 18.04.2024 - 06:52, Güncelleme: 18.04.2024 - 07:02
 

NUMAN KURTULMUŞ MARDİN'E UÇTU

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş eşi Sevgi Kurtulmuş ile birlikte Devlete ait özel bir uçak ile Mardin'e gitti. Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ve eşi Canan Akkoyun tarafından havalanında karşılanıp ağırlanan Numan Kurtulmuş o anları sosyal medyadan "Gündüzü seyrlanık, gecesi gerdanlık...” Medeniyetler beşiği, kadim şehrimiz Mardin'deyiz" sözleri ile paylaştı.."Gündüzü seyranlık, gecesi gerdanlık...”Medeniyetler beşiği, kadim şehrimiz Mardin'deyiz pic.twitter.com/vcbiWUApfd— Numan Kurtulmuş (@NumanKurtulmus) April 17, 2024
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş eşi Sevgi Kurtulmuş ile birlikte Devlete ait özel bir uçak ile Mardin'e gitti.
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ve eşi Canan Akkoyun tarafından havalanında karşılanıp ağırlanan Numan Kurtulmuş o anları sosyal medyadan "Gündüzü seyrlanık, gecesi gerdanlık...” Medeniyetler beşiği, kadim şehrimiz Mardin'deyiz" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.