GTO'DAN GEBZE'YE HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN ÇAYIROVA'YA İKİ YENİ OKUL

İlçeler 30.04.2024 - 21:07, Güncelleme: 30.04.2024 - 21:07
 

GTO'DAN GEBZE'YE HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN ÇAYIROVA'YA İKİ YENİ OKUL

KOCAELİ HABERİ
Gebze ve Çayırova'ya  kazandırılması planlanan ve hayırsever destekleriyle hızlandırılan eğitim yatırımlarına iki yenisi daha eklendi.. Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında Gebze Ticaret Odası Başkanlığı iş birliği ile yapılacak olan Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik ve Elektronik Atölye Binasının yapımına ait protokolün onaylanmasının hemen ardından Vali Seddar Yavuz, Sağlam Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Çayırova ilçemizde inşa edilecek olan Eğitim Kampüsüne ait protokolü de imzaladı. Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Sağlam Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Koçak ve yönetim kurulu üyeleri ile ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplam 72 derslikli ilkokul, ortaokul ve lisenin bulunacağı Eğitim Kampüsü içinde; Sanayi ve Teknoloji Müzesi, atölye binaları, mescit ve kapalı spor salonu da olacak.  
KOCAELİ HABERİ

Gebze ve Çayırova'ya  kazandırılması planlanan ve hayırsever destekleriyle hızlandırılan eğitim yatırımlarına iki yenisi daha eklendi..

Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında Gebze Ticaret Odası Başkanlığı iş birliği ile yapılacak olan Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik ve Elektronik Atölye Binasının yapımına ait protokolün onaylanmasının hemen ardından Vali Seddar Yavuz, Sağlam Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Çayırova ilçemizde inşa edilecek olan Eğitim Kampüsüne ait protokolü de imzaladı.

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Sağlam Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Koçak ve yönetim kurulu üyeleri ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplam 72 derslikli ilkokul, ortaokul ve lisenin bulunacağı Eğitim Kampüsü içinde; Sanayi ve Teknoloji Müzesi, atölye binaları, mescit ve kapalı spor salonu da olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.