MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU DİLOVASI'NI MESKEN TUTTU

Siyaset 16.08.2021 - 15:57, Güncelleme: 16.08.2021 - 16:03
 

MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU DİLOVASI'NI MESKEN TUTTU

KOCAELİ HABERİ - SİYASET
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi , TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu bugün Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatını ziyaret etti.. Geçtiğimiz ay Dilovası'na bir ziyaret daha gerçekleştiren Milletvekili Katırcıoğlu'nu Dilovası'nda ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte ağırlamaktan dolayı çok mutlu olan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut bu haberi "Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ilçe Başkanlığımıza ziyareti.. Vekilimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - SİYASET

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi , TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu bugün Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatını ziyaret etti..

Geçtiğimiz ay Dilovası'na bir ziyaret daha gerçekleştiren Milletvekili Katırcıoğlu'nu Dilovası'nda ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte ağırlamaktan dolayı çok mutlu olan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut bu haberi "Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ilçe Başkanlığımıza ziyareti.. Vekilimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.